Zorg en begeleiding

Thoes in’t Groen is wat betreft de zorg- en woonfunctie geheel toegerust om lang- en kortdurende verzorging, verpleging, begeleiding en onderdak te bieden aan mensen met een sociale-, geestelijke- of lichamelijke beperking.

Z

Veilig

Wij bieden een veilige leefomgeving waar het prettig wonen is.
Z

Een bekend gezicht

Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren en gediplomeerde medewerkers.
Z

Gastvrij

Vrienden en familie kunnen blijven overnachten in onze B&B.

Kwaliteit zorg

Zorg die verder gaat dan alleen verzorging, niet alleen gericht is op lichamelijke gesteldheid, maar ook op geestelijk welbevinden.

Dichtbij uw naasten

Bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom. Maak gebruik van de maaltijdservice of blijf gezellig overnachten.

Thoes

De persoonlijke en liefdevolle zorg en aandacht dragen eraan bij dat u zich hier al snel “thoes” voelt.

Buiten

Geniet van het buitenleven: op uw eigen terras, de binnenplaatsen, de moestuin of in het naastgelegen bos.

Uw welzijn is onze zorg

Thoes in’t Groen is wat betreft de zorg- en woonfunctie geheel toegerust om lang- en kortdurende verzorging, verpleging, begeleiding en onderdak te bieden aan mensen met een sociale-, geestelijke- of lichamelijke beperking.

Thoes in’t Groen levert de volgende diensten:

 • Verzorgd Wonen
 • Zorg en Verpleging (24 uur)
 • Huishoudelijke Hulp
 • Begeleiding
 • Dagbesteding

Bij Thoes wordt geborgd dat:

 • De liefdevolle zorgverlening en begeleiding wordt uitgevoerd door een vast team van enthousiaste, ervaren en deskundige zorgverleners.
 • De cliënten/bewoners zorg op maat krijgen in een kleinschalige woon-en leefomgeving.
 • De activiteiten- en resterende zelfredzaamheid- maximaal, met behoud van privacy, wordt gefaciliteerd in een stille (maar niet eenzame) en geborgen omgeving.
 • Het volledige pakket aan zorg, van huishoudelijke hulp, begeleiding, verzorging en verpleging specifiek wordt afgestemd op de wensen van cliënten op basis van het zorgplan.
 • De zorg 24 uur bereikbaar is.
 • Ook wanneer de zorgbehoefte toeneemt de cliënt bij Thoes in’t Groen kan blijven wonen (uitzonderingen zijn beschreven bij uitsluitingscriteria).
 • Vertegenwoordigers (zoals: (para) medici, bewindvoerders, familieleden) inspraak hebben op de geleverde zorg- en dagbesteding.

Thoes hanteert daarnaast uitsluitingscriteria. Hiermee geven wij de mogelijkheden en grenzen aan van onze zorg- en dienstverlening. We bespreken onze mogelijkheden en grenzen met de cliënt en/of eerste contactpersoon/wettelijke vertegenwoordiger in het kennismakingsgesprek en bij de intake.

Heeft u een mantelzorger en wilt u deze tijdelijk even ontlasten? Wij bieden ook de mogelijkheid voor respijtzorg. Tijdens uw verblijf logeert u in een volledig ingerichte kamer voorzien van hoog/laag bed, zitje, tv, kledingkast, een keukenblok met koelkast, eigen badkamer met douche en toilet. Handdoeken en linnengoed is aanwezig. U maakt gebruik van onze maaltijdservice en servicepakket.

Heeft u zorg en wilt u graag een lang weekend, midweek of langer logeren? U kunt alleen of samen met uw partner gebruik maken van onze zorgkamers. Naast onze zorgkamers hebben wij ook drie B&B kamers, deze zijn op de eerste verdieping gesitueerd. Deze zijn niet geschikt voor rolstoelen.

Voor professionele respijtzorg, zoals logeeropvang, kunt u vergoedingen krijgen. U kunt PGB aanvragen bij uw gemeente, WMO. Op de website www.regelhulp.nl kunt u meer informatie vinden over de aanvraagprocudure.