Thoes in't Groen in Witteveen

Gert en Ellen

Wij zijn Gert Seubers en Ellen ter Laan en wonen bij Thoes in’t Groen.
Ellen heeft ervaring in de zorg en Gert is jarenlang werkzaam geweest in de horeca. ‘De sfeer en het huiselijke gevoel vinden wij erg belangrijk. Elkaar respecteren, gezellig samen zijn, lekker eten en drinken horen bij de kwaliteit van leven. Er is genoeg te doen voor wie dat prettig vindt en er is altijd rust, zodra dat nodig is. Er worden lekkere, verse en gezonde maaltijden bereid in onze professionele keuken’.

Familie, maar ook andere mensen zijn altijd van harte welkom.

Wilt u meer weten over Thoes in't Groen?

Kom kennismaken en proef de sfeer van Thoes in’t Groen

Onze Missie

Thoes biedt wonen, zorg en welzijn voor ouderen op een prachtige groene locatie met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van bewoners te optimaliseren. Zorg die verder gaat dan alleen maar verzorging. Er is aandacht voor niet alleen de fysieke gesteldheid maar vooral ook op mentaal welbevinden. 

Onze Kernwaarden

  • Kwaliteit
  • Zelfstandigheid
  • Betrokkenheid
  • Gelijkwaardigheid
  • Welbevinden
  • Veiligheid
  • Gastvrijheid

Onze Visie

Bij Thoes zien we de bewoners als een individu met eigen wensen en behoeften. Samen met een deskundig team van gediplomeerde en ervaren medewerkers willen wij bijdragen aan een gelukkig en veilig gevoel bij onze bewoners. Wij gaan uit van de autonomie en regie van de bewoner en geven ondersteuning waar nodig bij alle dingen van het dagelijks leven. Wij hebben het vermogen om ‘met het hart’ te luisteren en creëren hiermee een ongedwongen sfeer, respecteren elkaar, zorgen voor sociale contacten, gezelligheid en warmte. Gezamenlijk zorgen we voor lekker (en gezond) eten en drinken. Deze kenmerken behoren tot het dagelijkse leven.

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT

Wij gaan voor kwaliteit en streven daar elke dag weer naar. Op Zorgkaart Nederland kunt u zien hoe anderen ons waarderen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om te groeien en ontwikkelen. Wij begeleiden dan ook regelmatig mensen in hun opleiding om zo te groeien in hun ontwikkelingen.